Allergie informatie: Udang Cuka (garnalen in azijnsaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gebakken of gekookte garnalen
- 2 rode lomboks
- 5 deciliter witte azijn
- 1 theelepel kunyit
- 2,5 theelepels djahe
- 1 eetlepel olie
- 2 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Udang cuka (garnalen in azijnsaus)
- Allergieen informatie