Allergie informatie: Vis met Pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 x tilapia-filets
- zalm, 450-500 gram
- 1 x sjalotje
- 3 x bosuitjes
- vis/zalmkruiden (Verstegen)
- 2 x zakjes groene pesto kruidenpasta (Verstegen)
- 1 x flesje 0,25 liter Afrika chardonney (albert heyn)
- 1 x mascarpone, 250 gram
- pilipili, mespunt
- 1 x sap van limoen (uitgeperst)
- 5 x eetlepels olijfolie, extra vierge
- spaghetti (4 personen)
- zout
- 1 instant marinator [vacuvin]
- 1 hapjespan met deksel
- 1 pan voor de spaghetti
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis met pesto
- Allergieen informatie