Allergie informatie: Vis verpakt in gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 visfilets naar keuze
- 4 eetlepels tonijntapenade
- 1 kleine prei in dunne ringen gesneden
- 12 plakken gerookte zalm
- 1 deciliter witte port
- 2 deciliter witte wijn
- 1 potje kippenbouillon
- 2 deciliter room
- 100 gram boter
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis verpakt in gerookte zalm
- Allergieen informatie