Allergie informatie: Visfilet met tomatenkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels
- bloem
- 250 milliliter melk
- 0,5 bouillonblokje
- zout
- peper
- geraspte schil en sap van 1 citroen (liefst biologisch)
- 2 eetlepels crème fraiche
- 0,5 bosje peterselie
- 3 tomaten
- 3 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels tomatenpesto (potje)
- 600 gram visfilet (bijv koolvis)
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visfilet met tomatenkorst
- Allergieen informatie