Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispannetje uit de oven recept
Vispannetje uit de oven recept

Vispannetje uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en snijd de tomaten en courgette. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de kruiden schoon en snijd ze grof. Bak de ui en courgette 3.5 minuten in de hete olie. Bak de tomaten, de knoflook en de kruiden ca. 2 minuten mee en breng op smaak met zout en peper. Leg de groenten in een ovenschaal. Maak de vis schoon en snijd hem in 4 stukken. Bedruppel de vis met citroensap en breng hem op smaak met zout en peper. Leg de vis op de groenten en verdeel de crème fraiche eroverheen. Verhit de boter in een pan en rooster het paneermeel al roerend bruin. Verdeel het paneermeel over de vis. Bak de schotel ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vispannetje uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven