Allergie informatie: Zalm met paksoi en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmforelfilets met vel à 125 gram
- peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 paksoi, in repen
- 100 gram taugé
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- 100 gram gemengde noten, grof gehakt.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met paksoi en noten
- Allergieen informatie