Allergie informatie: Zalm met pompoen en bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- (alle ingrediënten zijn biologisch tenzij anders aangegeven)
- 200 gram zalmfilet (msc diepvries)
- 200 gram pompoen
- 200 gram bloemkool met blad
- 1 rijpe avocado
- handje zuurkool uit het vat
- olijfolie
- zeezout
- zwarte peper
- nootmuskaat
- teen knoflook
- bosje peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met pompoen en bloemkool
- Allergieen informatie