Allergie informatie: Zalm met romige komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram aardappels
- 5 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 1 kilo komkommers
- 1 ui
- 0,25 groente bouillonblokje
- 3 takjes dille
- 200 gram crème fraîche
- 2 theelepels mierikswortelpasta (pot)
- 600 gram zalmfilet (zonder huid)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met romige komkommer
- Allergieen informatie