Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm op bladerdeeg recept
Zalm op bladerdeeg recept

Zalm op bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snijd ze elk in negen vierkantjes en bestrooi ze met sesam- of maanzaad. Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze in een oven op 200C (hetelucht 180C) in ongeveer 8 minuten mooi bruin. Laat ze afkoelen en snijd ze in twee laagjes. Roer de roomkaas zacht en meng er wat fijngehakte bosuitjes en dille door. Verdeel dit over de onderkant van de vierkantjes en leg hierop een stukje gerookte zalm. Leg hierop het bovenste gedeelte van het bladerdeeg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm op bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven