Allergie informatie: Zarzuela
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien, fijngehakt
- 2 knoflooktenen, fijngehakt
- 500 gram tomaten
- 4 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel pittige paprikapoeder
- mespuntje cayennepeper
- 0,5 theelepel zout
- 1 0,5 deciliter witte wijn
- 1 laurierblaadje
- 250 gram heek
- 250 gram kabeljauw
- 250 gram tarbot
- 1 kilo mosselen
- 1 eetlepel fijn gehakte peterselie
Meer Recepten
- Zarzuela
Met mosselen, heek, zeeduivel uit Spanje
6 porties - 2 uur
Vis en schaaldieren - boroquito258 - Zarzuela
Met zalmfilet, zeevruchten en cayennepeper uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - dvi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zarzuela
- Allergieen informatie