Allergie informatie: Zeetong met Oostendse saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram gepelde grijze garnalen
- 0,5 kilo mosselen
- 4 zeetongfilets
- partje citroen
- 1 deciliter mosselkookvocht
- 1 deciliter room
- 1 deciliter witte wijn
- 1 takje selder
- 1 uitje
- 1 takje tijm
- 1 blad laurier
- 1 gemengde molenpeper
- 1 handje gehakte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeetong met oostendse saus
- Allergieen informatie