Allergie informatie: Ajam smoor djawa
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipfilet of kippevleugels
- 6 rode uien
- 2 witte uien
- 3 eieren
- citroensap
- 3 teentjes knoflook
- 6 deciliter water
- eetlepel azijn
- 6 a 7 eetlepels ketjap manis
- 4 a 6 theelepels sambal oelek
- 2 theelepels laos
- 1,5 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ajam smoor djawa
- Allergieen informatie