Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam smoor djawa recept
Ajam smoor djawa recept

Ajam smoor djawa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip door geklopte eieren halen, citroensap erover en zouten. Bruin bakken in olijfolie. Hierna eruit halen. Uien klein snijden, sambal erbij doen en de laos. Dit goed door elkaar heen halen en nog even met mes er door heen hakken. Nu ga je dit mengsel fruiten. Zodra dit gefruit is, doe je de kip erbij. Water in meetbeker, azijn erbij evenals de ketjap en de suiker. Dit goed roeren en over de kip en uien gieten. Dit laat je nog 20 a 25 minuten sudderen en dan serveren. Is heerlijk met rijst. Doe hier kroepoek bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ajam smoor djawa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven