Allergie informatie: Babi kong (blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ketjap saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram hamlappen
- 4 tenen knoflook
- 3 schijven djahe (gemalen gemberwortel)
- 3 theelepels zout
- 2 theelepels peper
- 2 theelepels Chinese 5-kruidenpoeder
- 3 eetlepels olie
- 1 kop water
- 2 koppen ketjap manis
- 2 theelepels ve-tsin
- 1 eetlepel gula djawa (palmsuiker)
- azijn
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro