Allergie informatie: Bakso (gekruide gehaktballetjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram rundergehakt
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel maïzena
- 3 eetlepels sesamolie
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 ei
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Gekruide kool
Met kool, groene peper en kerriebladeren uit India
3 porties - 20 minuten
Groentegerechten - karenfdes
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bakso (gekruide gehaktballetjes)
- Allergieen informatie