Allergie informatie: Biefstuk met gemengde bessensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram rode bessen
- 100 gram zwarte bessen
- 100 gram bosbessen
- 2 sjalotjes
- 2 takjes rozemarijn
- 4 kogelbiefstukken à 150 gram
- 2 eetlepels olie
- 1 glas rode wijn
- zout
- peper
- 0,25 groentebouillonblokje
- 2 eetlepels bosbessenjam
- 1 eetlepel maizena
- suiker
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Biefstuk met gemengde bessensaus
- Allergieen informatie