Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk Stroganoff recept
Biefstuk Stroganoff recept

Biefstuk Stroganoff


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wikkel de steak in plasticfolie en sla er met de hamer of een deegroller op tot ze half zo dik zijn. Snijd elke steak in repen van een 1 centimeter breed. Doe in een plastic zakje met de bloem en schud alles heen en weer, zodat het vlees met de bloem bedekt wordt. Kook de pasta al dente in een grote pan met licht gezouten kokend water. Smelt intussen 40 gram van de boter in een koekepan op een matig vuur en bak de ui 2 minuten. Bak het vlees in porties elk portie 5 minuten tot het vlees egaal bruin is. Haal het uit de pan en houd het warm. Verhit de rest van de boter en voeg de champignon toe. Roerbak alles in 2.5 minuten zacht en licht bruin. Voeg de tomatenpuree en de rode wijn toe en verhit 2 minuten onder voordurend roeren, of tot de saus begint te dikken. Voeg het vlees toe en roer de room erdoor. Draai het vuur laag en laat het nog 1 minuut sudderen tot de saus is ingedikt. Serveer het met de pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven