Allergie informatie: Bonenpannetje met casselerrib
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kilo ongedopte tuinbonen
- 300 gram sperziebonen
- 1 bosje bonenkruid
- 1 ui
- 1 eetlepel olie
- 3 groentebouillonblokjes
- 500 gram casselerrib aan 1 stuk
- 1 tomaat
- 500 gram aardappels
- 1 pot witte bonen (720 milliliter)
- zout
- peper
- keukengaren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bonenpannetje met casselerrib
- Allergieen informatie