Allergie informatie: Casselerrib met ananas en lente-uitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 limoen (biologisch)
- 1 stukje gember (circa 30 gram)
- 1-2 rode pepers
- 3 eetlepels rum
- 3 eetlepels rietsuiker
- 1,5 kilo casselerrib (uitgebeend)
- 1,5 kilo aardappels
- 1 ananas
- 8 lente-uitjes
- 250 milliliter groentebouillon
- 2 eetlepels maïzena
- 2 eetlepels boter
- paprikapoeder
- grof zeezout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Casselerrib met ananas en lente-uitjes
- Allergieen informatie