Allergie informatie: Dendeng Terih
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 6 stuks fijngesneden rode uien
- 2 deciliter water
- 250 milliliter dikke santen
- 1 daon salam
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 2 eetlepels asemwater
- 1 theelepel ketoembar
- 1,5 theelepel trassi
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels bruine suiker
- zout naar believen
Meer Recepten
- Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Dendeng Ragi 1
Met runderlappen, rode spaanse peper en kokos uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Dendeng Surabaya
Met runderlappen, trassi, knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng terih
- Allergieen informatie