Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Diny's zoetzuur varkensvlees recept
Diny's zoetzuur varkensvlees recept

Diny's zoetzuur varkensvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vlees, gezouten en gepeperd, 2 uur marineren in de ketjap. Ui fruiten in beetje vloeibare becel, het vlees in de pan doen en meebakken, wijnazijn toevoegen en ca. 15 minuten zachtjes bakken. Groenten in stukjes snijden en in de bouillon hafgaar koken (ca. 7 minuten). Als het vlees gaar is de groenten toevoegen met het kookvocht. Het geheel binden met aardappelzetmeel. 2 eetlepels roerend oplossen in wat koud water, toevoegen bij het gerecht, roeren en ca. 1 minuut zachtjes koken. Het fruit in schijfjes toevoegen en sap van de perziken. Goed doorwarmen. Serveren met rijst en voor de liefhebbers sambal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit diny's zoetzuur varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven