Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecôte Café de Paris recept
Entrecôte Café de Paris recept

Entrecôte Café de Paris


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten zonder te laten kleuren. Af laten koelen. Het champignonmengsel samen met 50 gram boter, ansjovisfilets, gehakte kruiden, citroensap, peper, zout en worcestershiresaus in de keukenmachine tot een crème draaien. Deze crème in de koelkast bewaren. De entrecotes in hete boter rosé bakken, uit de pan nemen en warm houden. Het bakvet weggooien, de pan afblussen met de witte wijn en de kalfsfond toevoegen. Het geheel even in laten koken, de room toevoegen en de pan van het vuur nemen. Twee eetlepels van de crème door de saus roeren. De saus eventueel op smaak brengen mer peper en zout en samen met de entrecotes serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit entrecôte café de paris recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven