Allergie informatie: Gebakken varkensoesters, witte asperges, madeirasaus met oesterzwammen en gerookt spek
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 varkensoesters
- 20 witte asperges
- 150 gram gerookt spek
- 150 gram oesterzwammen
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 ui
- 1 prei (enkel het wit)
- 1 wortel
- 1/2 liter runderbouillon
- 2 deciliter madeirawijn
- 150 gram boter
- laurier
- (knof)lookpoeder
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk