Gestoofd rundvlees met masala

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met .
  3. Leg het vlees in een grote kom.
  4. Rasp de gepelde .
  5. Hak de ontvelde in kleine stukjes.
  6. Doe , knoflook, , en garam massala bij het vlees en schep alles goed door elkaar.
  7. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren.
  8. Bereiden:
  9. Schep het vlees uit de marinade.
  10. Verhit de olie en in een braadpan.
  11. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten aan.
  12. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees minstens 3 uur zachtjes stoven.
  13. Rooster de geschaafde in enkele druppels olie lichtbruin.
  14. Schep de uit de pan in een kom.
  15. Verdeel het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • yoghurt, boter, vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gestoofd rundvlees met masala heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Wat doe je met de marinade? Naderhand toevoegen of weggooien?
Janro 8 april 2013
Hoi hoi, Ik begrijp niet goed hoe ik het rundvlees bruin kan bakken als er yoghurt e.d. omheen zit. Het is dan nml. nat en kliederig en dat bak niet bruin. Hoe doe je dat?
12 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1892 kcal
94%3784 kcal
Vetten
167 g.
239%334 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofd rundvlees met masala