Allergie informatie: Gestoofde ossenstaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ossenstaarten, ontbeend tot platte lappen vlees
- zout
- peper
- 4 eetlepels gemengde salie, laurier en rozemarijn
- bloem om te bestuiven
- 10 eetlepels olijfolie
- 4 wortelen, in kleine blokjes
- 2 kleine uien, in fijne blokjes
- 2 stengels bleekselderij, in fijne blokjes
- 2 liter rode wijn
- 4 kruidnagels
- 3 laurierblaadjes
- 1 kaneelstokje
- 8 zwarte peperkorrels
- 40 gram boter
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gestoofde ossenstaart
- Allergieen informatie