Gevulde kalfsborst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Week de sneetjes in de .
  2. Maak de schoon en snijd hem klein.
  3. Vermeng het met de , , uitgeknepen , , en de .
  4. Bestrooi de, door de slager ontbeende en in de lengte ingesneden kalfsborst met en .
  5. Vul hem met het gehaktmengsel en naai hem dicht met keukengaren.
  6. Verhit de oven op 220 graden C.
  7. Verhit de in een braadpan, braad hierin het vlees aan en plaats daarna de pan op de onderste richel van de voorverwarmde oven.
  8. Braad het vlees ca. 1,5 uur.
  9. Maak de en de knolselderie schoon en snijd de groente klein.
  10. Maak de schoon en snijd hem in 8 partjes.
  11. Leg de groenten na 30 minuten rondom het vlees.
  12. Schakel de oven terug op 200 graden C.
  13. en voeg af en toe wat toe.
  14. Zeef het braadvocht, roer er de room door en serveer de saus bij het vlees.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • brood en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • brood en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood, olie, bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout, zout, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
299 kcal
14%1794 kcal
Vetten
23 g.
33%138 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde kalfsborst