Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde lamsbout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd de lamsbout in de lengte tot 2/3 in. Bestrooi de lamsbout met zout en peper. Meng de eieren, paneermeel, pijnboompitten, geraspte kaas naar smaak, basilicum en zongedroogde tomaatjes. Vul er de lamsbout mee en steek houten prikkers in de lamsbout. Bestrijk het vlees met een beetje olijfolie en braad het kort aan in een braadpan op hoog vuur. Leg de lamsbout vervolgens in een braadslee, voeg 2 deciliter vleesbouillon toe en laat 1,5 uur in de oven gaar worden. Snijd de courgette in plakjes en grill deze in een grillpan met wat peper en zout. Kook vlak voor het serveren de gnocchi gaar, leg het in een schaal en bestrooi met geraspte oude kaas en zet 5 minuten in de nog hete oven van 180 graden C. Snijd 3 tomaten in blokjes. Snijd plakken van de lamsbout en leg deze op de borden. Besprenkel ze met jus uit de braadslee. Leg de gegrillde courgette erbij en strooi de tomatenblokjes er omheen. Serveer de gnocchi apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde lamsbout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven