Allergie informatie: Gevulde lamsbout met cantharellen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lamsbout zonder bot (circa 2 kilo)
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de vulling:
- 2 sneeën stevig witbrood, zonder korst
- 100 milliliter melk
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 8 plakjes pancetta, fijngesneden
- 2 eetlepels rozemarijn, fijngehakt
- 75 gram zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
- olijfolie om te bestrijken
- voor de cantharellen:
- 2 eetlepels boter
- 800 gram cantharellen of andere bospaddenstoelen, schoongeveegd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde lamsbout met cantharellen
- Allergieen informatie