Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hagape daging (licht gekruid rundvlees) recept
Hagape daging (licht gekruid rundvlees) recept

Hagape daging (licht gekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in gelijke blokjes.
Schil de laos kunyit en djahe en snij deze in dunne plakjes.
Kneus de serehstengel met de achterzijde van een mes.
Meng de kokos met een kopje heet water en knijp de santen eruit.
Wrijf in een vijzel alle ingrediŽnten behalve het vlees, santen en olie fijn tot een mooie kruidenpasta.
Verhit de olie en fruit de kruidenpasta licht aan tot deze begint te kleuren.
Schep het vlees erin en voeg de sereh toe.
Voeg de santen en zout toe.
Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Stoof het vlees op een laag vuur in 2 tot 2,5 uur gaar.
Voeg de santen toe en blijf roeren tot het vocht bijna is verdampt.
Verwijder de serehstengel voor het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hagape daging (licht gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven