Allergie informatie: Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram cantharellen
- 1 ui
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels gebakken uitjes (bakje)
- 4 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel mosterd
- zout
- peper
- 8 plakken ontbijtspek
- 2 eetlepels olie
- 200 milliliter slagroom
- 0,5 groentebouillonblokje
- 3 eetlepels allesbinder
- 3 takjes platte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom
- Allergieen informatie