Allergie informatie: Indiaas gekruide gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram half lams-, half rundergehakt
- 2 witte boterhammen, zonder korst
- 1 eetlepel milde currypasta
- zout
- 1 kleine ui, geraspt
- 1 verse groene peper, zonder zaadjes en fijngehakt
- bosje koriander, gehakt
- 1 ei, losgeklopt
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 blik gepelde tomatenblokjes
- 4 eieren
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Gekruide kool
Met kool, groene peper en kerriebladeren uit India
3 porties - 20 minuten
Groentegerechten - karenfdes - Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappelen)
Met yammen, gember en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indiaas gekruide gehaktballen
- Allergieen informatie