Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus recept
Kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus recept

Kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de kalfsentrecôtes een half uur voor bereiding uit de koelkast. Wrijf ze in met olijfolie en bestrooi ze rondom met peper. Verwarm een pan met anti-aanbaklaag en zet de warmtebron daarna in de laagste stand. Bak hierin de kalfsentrecôtes, onder regelmatig bewegen en wentelen, mooi bruin en nog rosé van binnen. Bestrooi ze met zout en houd ze warm. Maak de kreeftensoep warm. Zet de warmtebron in de laagste stand en pocheer de garnalen zachtjes in de soep. Neem de garnalen uit de soep en leg ze op de kalfsentrecôtes. Voeg room en cognac toe aan de soep, laat 5 minuten zachtjes koken en breng met zout en peper op smaak. Giet de saus door een fijne zeef en schep de saus over de kalfsentrecôtes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven