Allergie informatie: Kalfsschnitzel met groene tapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- 150 gram groene olijven
- 3 eetlepels kappertjes
- 75 gram tonijn op olie
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zout
- 4 eetlepels bloem
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkTomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colinOud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsschnitzel met groene tapenade
- Allergieen informatie