Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsvleesragoût recept
Kalfsvleesragoût recept

Kalfsvleesragoût


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het kalfsvlees met de ui, takjes peterselie, geplette peperkorrels, tijm, laurierblad, stukje foelie, zout en water in een pan. Breng het aan de kook. Draai de hittebron laag en laat het 4 5 minuten zachtjes sudderen. Haal het vlees met een schuimspaan er uit en houd het apart. Zeef de overgebleven bouillon en houd het apart. Smelt de boter in een pan en roer de bloem hierdoor. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon en ten slotte de koksroom erbij tot een gebonden saus is ontstaan. Voeg het vlees aan de saus toe en laat dit 5 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en roer er de kappertjes, fijngehakte peterselie en het ei door de ragoût. Serveer de ragoût onmiddelijk.
Heerlijk met lintmacaroni, gnocchi, rijst en een groene groente zoals broccoli, peultjes of courgette.

Allergenen Informatie

Voor dit kalfsvleesragoût recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven