Kari kari (Runderstoof met groenten)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en breek deze in stukjes.
    Maak de schoon en snijd deze in blokjes.
    Maak de schoon en snijd deze in stukjes.
    Maak de schoon en snijd deze in ringetjes.
    Snijd het vlees in grove stukken.
    Verhit de in een braadpan en fruit het tot het vet rood is.
    Bak de stukken vlees in gedeelten bruin.
    Bak de en in het vet bruin en leg de stukken vlees weer in de pan.
    Verkruimel de bouillontablet erboven en schenk er zoveel water bij dat het vlees net onder staat.
    Voeg de en de toe.
    Stoof het vlees afgedekt in ca.
  2. twee uur zachtjes gaar.
    Laat afkoelen.
    Warm het vlees weer op.
    Voeg de groenten aan het vlees toe en stoof het geheel in nog ca. 15 minuten zachtjes gaar.
    Rooster de 's en de in een droge koekenpan goudbruin.
    Maal de en 's in de keukenmachine fijn.
    Roer dit poeder door de stoofpot.
    Verwarm het geheel al roerende tot het vocht tot een saus bindt.
    Doe de met vocht over in een schaal.
    Strooi de en de erover.
    Lekker met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kari kari (Runderstoof met groenten) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Graag gedaan er staan nog meer oude gerechten op deze site van mijn familie. Dus leef je uit. mvg jacko
jaccor 1 oktober 2013
Dat was smullen! Heb dat vroeger vaak gegeten bij de moeder van mijn Indische vriendin,zo'n 55 jaar geleden. Hoe zij dat gerecht noemde weet ik niet meer, maar álles wat zij op het gas en de diverse p... Lees reactie
Karsas 29 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
244 kcal
12%976 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kari kari (Runderstoof met groenten)