Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipragout met ananas en kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de kipfilet met de bouillon in een pan en breng het aan de kook.
Laat de kip op laag vuur met deksel op de pan in een half uur zachtjes gaarkoken. Haal de kip uit de pan en snijd het vlees in kleine blokjes. Bewaar de bouillon.
Verhit boter in een pan en fruit het uitje met de knoflook ongeveer 3 minuten. Roer kerrie en bloem door het mengsel en bak nog eens 2 minuten. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon toe. Er onstaat een gebonden saus. Roer er de stukjes kip en ananas door en laat alles goed warm worden. Breng de raqout op smaak met peper en zout en bestrooi het bij het serveren met de bieslook. Lekker met rijst en een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipragout met ananas en kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven