Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met kastanjes recept
Konijn met kastanjes recept

Konijn met kastanjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem ca. 100 gram kastanjes en hak deze fijn. Gaar ze in de melk en de room en maak er een purée van. Maak het konijn schoon en hak hem in handzame stukken van ca 5 cm. Bak ze goudbruin in wat olijfolie. Snijd de ui en de sjalotjes klein en voeg die bij het konijn. Snijd de wortels in julienne (kleine reepjes) en doe deze ook in de pan. Giet nu de witte wijn er bij en laat dit mengsel weer even een half uurtje sudderen. Haal nu het vlees uit de pan en giet de jus af. Doe het vlees in een tweede pan samen met de jus en doe de rest van de kastanjes er bij. Laat dit 20 minuten sudderen. Haal nu de groenten uit de eerste pan en drapeer deze op een presentatie schaal. Leg daar op het vlees en de kastanjes. Strooi er wat zeezout over en wat peper uit de molen. Giet tot slot de purée over het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn met kastanjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven