Allergie informatie: Lamsfilet met vijgensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 lamsfilets
- 50 gram boter
- zout
- peper
- voor de saus:
- 12 gedroogde vijgen
- 1 sjalotje
- 30 gram boter
- 1 dessertlepel bloem
- 1 eetlepel honing
- 5 centiliter ciderazijn
- 15 centiliter witte port
- 1 theelepel tijm
- 400 deciliter lamsfond
- vers gemalen witte peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsfilet met vijgensaus
- Allergieen informatie