Allergie informatie: Limburg zuurvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gerookte spekjes
- laurierblad
- kruidnagel
- 15 tot 20 centimeter peperkoek
- 200 milliliter sterke koffie
- azijn
- water
- 4-5 stevige uien
- boter
- 1 kilo hacheevlees
- peper
- zout
- 2 stevige eetlepels Rinse appelstroop
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgs zuurvlees
Met rundvlees, peperkoek en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - maikeb - Zuurvlees
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Zuurvlees
Met rundvlees, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - gilissen - Limburgs zuurvlees van paardenvlees
Met paardenvlees, uien en azijn uit Duitsland
4 porties - 30 minuten
Vlees - kroolie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Limburg zuurvlees
- Allergieen informatie