Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ossenhaas met cantharellen recept
Ossenhaas met cantharellen recept

Ossenhaas met cantharellen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog en snijd hem in dunne plakken. Was de cantharellen voorzichtig en dep ze droog. Halveer ze eventueel.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes.
Bak de hamblokjes in een droge koekenpan knapperig. Voeg 1 eetlepel olie toe en verhit. Voeg de cantharellen toe en bak al roerend op hoog vuur. Bak de lente-uitjes en de tijm kort mee. Breng op smaak met zout en peper. Druppel de balsamico eroverheen en breng kort aan de kook. Schep alles uit de pan.
Verhit 1 eetlepel olie in een grote gietijzeren pan. Bak er het vlees portiegewijs op hoog vuur ca. 10 seconden per kant in. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de cantharellen toe en meng doorelkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ossenhaas met cantharellen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven