Allergie informatie: Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderriblappen
- 1 theelepel zout
- 3 deciliter yoghurt
- 175 gram ghee
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel gemalen gember
- 2 theelepels gemalen koriander
- 2 theelepels chilipoeder
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 1,5 theelepel kurkuma
- 1 theelepel garam masala
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt)
- Allergieen informatie