Allergie informatie: Pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rundergehakt
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 dessertlepel suiker
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- peper uit de molen
- 3 vleesbouillonblokjes
- 1 groot blik worteltjes/doperwten of 1 blik of pot wortelen
- 1 blik of pot sperziebonen (mag ook diepvries zijn)
- margarine of olijfolie
- paneermeel
- genoeg aardappels voor 6 personen, gekookt en fijngestampt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten
- Allergieen informatie