Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittabroodje met gekruid gehakt recept
Pittabroodje met gekruid gehakt recept

Pittabroodje met gekruid gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt rul bakken. Bestrooien met braad- en grillkruiden. Gesnipperde ui toevoegen en gaar bakken. Daarna gesnipperde gember, knoflook en Spaanse peper toevoegen. Cayennepeper en kerrie toevoegen en even laten meebakken. Daarna de tomatenpuree en de gesnipperde paprika toevoegen. Als laatste gemberpoeder, korianderpoeder en kaneel toevoegen. De pitabroodjes in de broodrooster even warm maken. Opensnijden en vullen met sla, tomaat en komkommer en dan volmaken met het gehaktmengsel. Serveren met knoflooksaus en sambalsaus. Eventueel met (Franse) frietjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittabroodje met gekruid gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittabroodje met gekruid gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het is heel goed gelukt en het was heel lekker.
    Jan gaf dit recept op 5 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven