Paprika's, gevuld met gekruid gehakt
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hoefblad
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Plet de en leg deze apart.
- Blancheer de .
- Snijd de kap er af en ontdoe ze van hun zaadlijsten van binnen.
- Kook de rijst.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Doe wat olijfolie in een pan en bak daarin het gehakt rul, samen met de .
- Voeg de toe.
- Snijd de knoflook in kleine stukjes en doe die ook bij het mengsel.
- Voeg de helft van het kalsfond en de toe en laat het inkoken.
- Meng nu de rijst er door.
- Maak op smaak met wat en zwarte .
- Vul nu de en zet ze, eventueel op wat -ringen, in een braadpan.
- Zet nu alles in de oven en laat ze ongeveer 30 minuten in de gesloten pan sudderen.
- Schik de op de borden en verdeel de rest van de over de vullingen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)41u
-
Recept
Sambal goreng kreni (pittig gekruid gehakt)455m
-
Recept
Bebotok daging pedis (pittig gekruid gehakt gerecht)450m
-
Recept
Pittabroodje met gekruid gehakt430m
-
Recept
Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)455m
-
Recept
Gulai capik (licht gekruid lamsvlees)41u35m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 220 kcal | 11% | 880 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |