Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig lamsvlees met papaya recept
Pittig lamsvlees met papaya recept

Pittig lamsvlees met papaya


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het lamsvlees in blokjes van zo'n 3 cm en voeg de huid van de papaya toe. In papaya zitten enzymen die het vlees malser maken. Mix de pepers, de knoflook, de sjalotjes, het citroengras, de laos en de curcuma in een blender tot een fijne pasta. Verhit de olie in een pan en voeg al roerende de foelie toe. Voeg de pasta toe. Bak dit even in de olie en voeg dan het lamsvlees, de koriander, het kapotgeslagen citroengras toe. Voeg suiker en zout naar smaak toe Breng dit aan de kook en laat dit zo'n 30 minuten sudderen. Voeg de kokosmelk toe. Laat dit op een laag vuur doorsudderen totdat het vlees goed gaar en mals is. Schil de papaya en snijd hem in plakken van zo'n 3 centimeter. Mix met de vissaus, het limoensap, de fijngehakte pepers en de korianderwortel. Doe het vlees op een schaal en serveer de papaya salade er boven op. Eet hierbij rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig lamsvlees met papaya recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven