Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Langkawi 2 recept
Rendang Langkawi 2 recept

Rendang Langkawi 2


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie en bak de gemalen ingredienten: zout, suiker, ketjap, gedroogde pepers, sjalot, rode pepers, knoflook en gember tot het goed is gefruit. Voeg de helft van de kokosmelk toe en blijf doorbakken tot de olie vrij komt. Voeg het vlees toe en de gebakken kokos en roerbak gedurende 10 minuten. Voeg de resterende kokosmelk toe, zet het vuur laag en kook nog 1 uur totdat het vlees gaar en zacht is. Kook de laatste 10 minuten de kidneybonen mee. Kook tot de saus is ingedikt en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang langkawi 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rendang Langkawi 2 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept, nadat ik hem de eerste keer gemaakt had heb ik hem voor mezelf iets aangepast naar mijn eigen smaak (iets minder gedroogde pepers :-) Het is makkelijk te maken in grote hoeveelheden ... Lees reactie
    Renates gaf dit recept op 28 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven