Ingrediënten

+ -
print

Voor de tomatensaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de in smalle reepjes.
    Maak de schoon en snijd deze in smalle ringen.
    Maak de schoon en snij deze in plakjes.
    Maak de schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvrees in smalle reepjes.
    Maak de voor de saus schoon en snipper deze heel fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn
    Ontvel de tomaten en snijd ze in smalle partjes.
    Zet de wok op hoog vuur en giet als de wok goed heet is de erin.
    Fruit en voor de goudbruin.
  2. Bak de tomatenreepjes even mee
    Blus met een scheutje water en voeg het bouillontablet toe.
    Laat dit circa 5 minuten inkoken.
    Zeef de saus en zet hem opzij.
    Veeg de wok schoon, zet hem weer op hoog vuur en giet de erin.
    Doe het vlees in de wok (bak het vlees als de wok niet erg groot is in 2 of 3 porties) en laat het even bakken zonder omscheppen.
    Roerbak het daarna rondom bruin.
    Bak en enkele minuten mee en daarna ook de .
  3. Giet de erbij en laat het geheel goed heet worden.
    Roer tijm, en het basilicum erdoor en breng op smaak met en versgemalen .
    Bij wokken is het heel belangrijk dat bet vuur groot genoeg is.
  4. Laat de wok goed heet worden en voeg dan de toe.
  5. Als de begint te dampen kunnen de ingrediënten worden toegevoegd.
    Begin met de ingrediënten met de langste gaartijd.
    Laat vlees eerst even met rust tot de onderkant gekleurd is en begin dan pas met omscheppen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
417 kcal
20%1668 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roerbak van hamlappen met tomatensaus