Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met fruitsaus recept
Rosbief met fruitsaus recept

Rosbief met fruitsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien. Snijd de abrikozen, pruimen en appeltjes in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de uien glazig. Voeg al roerend de abrikozen met pruimen en appeltjes toe en bak het 5 minuten mee. Voeg al roerend de wijn met honing toe en laat het geheel op laag vuur 1 5 minuten pruttelen. Voeg al roerend de mosterd toe en breng de saus op smaak met zout. Laat het geheel nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Bestrooi de rosbief met zout. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak de rosbief rondom bruin. Zet de braadpan in het midden van de oven en braad de rosbief 10 minuten. Temper de oven naar 180 graden C. en braad de rosbief nog 20 minuten. Neem de rosbief uit de oven en laata hem afgedekt 1o minuten rusten. Snijd de rosbief in plakken en serveer het gerecht met de fruitsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met fruitsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven