Rosbief met yoghurt-dip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de met en .
  2. Bak het vlees rondom aan in 2 eetlepels .
  3. Leg het vlees in een ingevette ovenschaal en bak het ca. 4 uur in een voorverwarmde oven van 80 graden C.
  4. Maak de schoon en kook ze ca. 20 minuten met het deksel op de pan.
  5. Laat de schrikken onder koud water, schil ze en laat ze afkoelen.
  6. Pel en snipper de ui.
  7. Snijd het in blokjes.
  8. Roer de glad met de crème fraiche.
  9. Maak de kruiden schoon en hak ze fijn.
  10. Maak de en schoon.
  11. Snijd de in reepjes en de in ringetjes.
  12. Leg wat kruiden, en apart voor de garnering.
  13. Roer de rest door de en breng de dip op smaak.
  14. Bak het knapperig in een grote pan met anti-aanbaklaag.
  15. Fruit de ui mee.
  16. Haal het en de ui uit de pan.
  17. Verhit 2 eetlepels in het braadvet, snijd de in schijfjes en bak ze portiegewijs goudbruin en breng op smaak.
  18. Voeg de ui en het toe.
  19. Snijd de in plakjes en serveer de plakjes met de en de dip.
  20. Strooi de overgebleven groente er overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
114 kcal
5%912 kcal
Vetten
17 g.
25%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rosbief met yoghurt-dip