Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief variant Julia Child recept
Rosbief variant Julia Child recept

Rosbief variant Julia Child


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zet de oven aan op 230 graden.
Verhit in een gietijzeren pan de boter en bak het spek.
Snij de uien en plet de knoflook met een groot mes. Zet weg.
Droog de rosbief af met keukenpapier anders wordt ie niet bruin.
Wrijf in met zout en peper.
Haal spek uit de pan en houd apart in een bakje.
Braad de rosbief aan op heet vuur.
Haal de rosbief er uit en gooi de uien met knoflook er in.
Peper en zout opnieuw de rosbief.
Zodra uien glazig: leg de rosbief er op, voeg spek en de kruiden toe.
Zet in de oven, voor de duur van 3 uur, op 165 graden!

Serveersuggesties

Ik wilde boeuf bourginon van Julia Child maken, maar ik had niet alle ingredienten in huis en woon op een boerderij in Flevoland. Met wat ik wel in de kast en schuur had heb ik dit gemaakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief variant julia child recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven